En blogg om sökmotoroptimering

Här kommer det dyka upp ett och annat inom sökmotoroptimering och närliggande ämnen.

Det var länge sedan jag bloggade

Oj, det var länge sedan jag bloggade, jag får be om ursäkt för detta då jag har haft fullt upp med annat på annat håll så att säga. Ibland blir det så här i livet att saker och ting tar mer tid än tänkt och att då inte orken riktigt räcker till även till saker man egentligen tycker är roliga och intressanta. Jag hoppas dock att det blir lite ändring på detta framöver och att jag får mer tid till att skriva då det är något jag verkligen uppskattar. Att forma en bra text och att dela med sig av känslor, upplevelser och kunskap till sina medmänniskor är verkligen något värdefullt. Det mesta jag kan om t. ex. sökmotoroptimering har jag snappat upp via texter på internet, sedan har jag förstås provat mig fram också för att se vilka tips som verkligen gör nytta, men den första kunskapen tills jag nådde en tillräckligt hög nivå för att utveckla egna tankar och tekniker inom området skaffade jag mig via läsning på internet. Jag tror att det är så de flesta kommer igång med nya kunskaper inom diverse onlineverksamheter, man läser online för det är där saker händer, det blir ju liksom naturligt. Nä, nu har jag mest skrivit om allt och ingenting så nu ska jag gå och lägga mig och så hoppas jag att jag får tid och kraft att fortsätta skrivandet en annan dag, men nu vet ni att jag lever i alla fall. Må så fint alla människor!

Lägg till kommentar

Loading